Egyetemi tanára segítette ki az egyedülálló anyukát

July 10, 2017

Édesanyaként iskolába járni különleges kihívás, főleg akkor, ha mindezt egyedülálló szülőként próbálod megoldani. Nem elég, hogy egyszerre két komoly szerepben kell helyt állnod, senki nincs, aki támogasson. Így volt ezzel az amerikai Morgan King is, aki kislánya mellett a Tennessee-i Egyetem szabadidős terápia szakára jár, esténként pedig egy étteremben dolgozik, hogy el tudja tartani családját.

 

 

Ha nem is könnyen, a 21 éves anyuka eddig megbirkózott a mindennapok nehézségeivel, június 14-én azonban megoldhatatlan feladat elé állította az élet. Mivel senkit nem talált, aki vigyázott volna kislányára, Korbynra, ki kellett hagynia egy fontos órát az egyetemen, ahol nemcsak tesztet írtak, de egy beszámolót is kellett volna tartania. Morgan ezért e-mailben kért bocsánatot tanárától, a válaszra azonban, amit másnap talált a postafiókjában, még ő sem számított – írta a boredpanda.com.

 

Az anyuka olyannyira meghatódott a tanárnő reakcióján, hogy végül az egész levelezést kiposztolta a Twitter-fiókjára. De nem ő volt az egyetlen, aki elámult Sally B. Hunter kedves sorain, az oktató néhány nap alatt valóságos sztár lett az Egyesült Államokban: levelét 26 ezren lájkolták és több mint ötezren osztották meg a közösségi oldalon.

 

És hogy mit válaszolt a professzor a diákjának? A teljes levél fordítása valahogy így hangzik:

 

Szia Morgan!

 

Kérdezgettük is, hol lehetsz ma reggel.

 

Sajnálattal hallom, hogy a kislányod miatt nem tudtál ma órára jönni. Természetesen még leadhatod az iskolaelőkészítős fejlesztésről szóló videót (az órán a kétéves ikrek, Japer és Rory, valamint az ötéves Henry videóit néztük meg). Ahhoz, hogy megnézd őket, be kell majd lépned a médiatárba a honlapunkon.

 

Ha a jövőben hasonló problémád adódik, és senkit nem találsz, aki vigyázna Korbynra, kérlek egészen nyugodtan hozd be magaddal az órára. Én nagyon szívesen tartanám a kezemben tanítás közben, hogy addig te figyelhess és jegyzetelhess. Gyermek-és család tanulmányokat oktatok, milyen dolog lenne, ha nem engedném meg, hogy a tanítványaim magukkal hozzák a kicsiket az órákra? Az ajánlatomat tényleg komolyan gondolom – szóval legközelebb hozd magaddal Korbynt.

 

Ami a felmérőt illeti – ez nyugodtan lehet a két megengedett közül az egyik, amit kihagysz.

 

Kérlek szólj, ha bármi másban a segítségedre lehetek!

 

Dr. H.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload