El sem hisszük: végre egy sorozat, ami az egyszülőkről szól

September 25, 2018

 „Egyedülálló szülők vagyunk, nem vállalunk önkéntes munkát, csak megpróbáljuk túlélni a napot, amíg kinyithatunk egy üveg bort”.

 

Ha van mondat, amit talán még soha nem lehetett hallani amerikai tévésorozatban, az valahogy így hangzik. Az ABC vadonatúj sorozatában azonban nem csak ezt a tabut dönti le: az egész vígjáték egyedülálló szülőkről és csetlés-botlásaikról szól.   

 

A „Single parents” (Egyedülálló szülők) annak ellenére is újdonságként hat, hogy az Egyesült Államokban a gyerekes szülők negyede nem házas és a házasság intézménye is elavult: az amerikaiak fele egyáltalán nem tervezi, hogy oltár, vagy anyakönyvezető elé áll. A tévés világban ennek ellenére még soha nem készült olyan sorozat, ami kifejezetten egyszülőkről szól, és az ő mindennapi problémáikkal foglalkozik.

 

Ráadásul nem egy emberről van szó, hanem rögtön egy egész csapatról. A vérző szív Angie (Leighton Meester), a hipszter Miggy (Jake Choi), a mindig tökéletes Poppy (Kimrie Lewis) és a konzervatív, kissé karót nyelt Douglas (Brad Garret) együtt igyekeznek segíteni az iskolába érkező Will sorsán, aki már öt éve nem szexelt és annyira az egyszülőség tölti ki a napjait, hogy sellők, unikornisok és más lányos játékok között éli napjait. Persze csak addig, amíg meg nem érkezik a felmentő sereg.

 

Bár a sorozat premierje csak szerdán lesz, és valószínűleg egy ideig még nem mutatják be a tévében, mi azért mindenkinek ajánljuk, aki tud angolul és szívesen belenézne a görbe tükörbe, amit az egyedülálló szülők elé tart.

 

A sorozat előzetesét itt megnézheted:

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload