Van egy igazán jó családi programunk január 20-ára

January 16, 2018

Amikor hideg van és sötét, sokan a legszívesebben otthon maradnánk. Pedig a télnek is megvannak a maga szépségei, ráadásul programokban sincs hiány: elég csak arra gondolni, hogy ez az évszak, amikor a szekrényből végre előkerülhetnek a korcsolyák, és indulhatunk a befagyott tavakra, patakokra - na és persze a jégpályákra.

 

 

 

Idén ráadásul egy különleges rendezvény is várja azokat, akik szeretik az esti koripályák semmihez nem hasonlítható hangulatát. A Magyar Jégkorong Szövetség 2016-ban döntött úgy, hogy a Múzeumok Éjszakájához hasonlóan országos rendezvényt indít, amelyen mindenki korcsolyát húzhat. Ez a Jégpályák Éjszakája, amit idén január 20-án, szombaton tartanak, és nem is kínálhatna jobb családi programot, méghozzá országszerte. Bajától Tatabányáig, Balatonlellétől Székesfehérvárig meghosszabbított nyitva tartással, egyedi akciókkal, sok helyen ingyenes belépéssel és izgalmas programokkal várják a családokat.

 

Az egyik helyszín a Városligeti Műjégpálya, ahol napközben a Magyar Jégkorong Napja alkalmából U8-as és U10-as tornát rendeznek, este 9 órától pedig a Rádió 1 műsorvezetői csapnak óriási bulit, Cooky és Newik áll a lemezjátszók mögé.

 

Az eseményben résztvevő jégpályákról és azok részletes programjairól a rendezvény Facebook-oldalán lehet folyamatosan frissülő információkat találni.

 

A Jégpályák Éjszakája a Családok Éve programsorozat egyik első állomása, ezért rendezvény egyik főtámogatója az Emberi Erőforrások Minisztériuma. A Családok évének jegyében a Magyar Jégkorong Szövetség is igyekszik mindenben a családosak kedvében járni az egész rendezvénysorozat során.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload